Wellsystems SRL este partenerul oficial și exclusiv al Wellsystem GmbH în România, asigurând atât distribuția cât și mentenanța echipamentelor Wellsystem Hydrojet.
Cu invenția hidrojetului ca prim dispozitiv de hidromasaj uscat, Wellsystem a creat o categorie complet nouă de produse, fără de care sectorul sănătății nu ar fi imaginabil astăzi.
În prezent, Wellsystems SRL aduce în România tehnologia viitorului care va revoluționa, așa cum a facut și în restul lumii, domeniul wellness-ului și al  fizioterapiei, kinetoterapiei sau ortopediei

Concentrați pe Calitate

Wellsystem GmbH face parte dintr-un grup de branduri german care domină global ca inventatori și lideri și despre care puteți afla mai multe pe  https://wellsystem.com.
Calitatea oferită de fabricarea în Germania, inovațiile periodice, consultanța individuală și o rețea de servicii răspăndită global au facut din Wellsystem un lider de piață.
Satisfacția mare a clienților ne-a căștigat deja mai multe premii în prestigioasa competiție „Top Service Germania ”.
În 2019, Wellsystem a fost certificat cu sigiliul Medical Active pentru inovații tehnologice.
Astfel, suntem în măsură să vă oferim calitatea germană a produselor și serviciilor aferente acestora  la aceleași standarde ca și partenerul nostru.
Ca parte a grupului JK, care exportă în peste 50 de țări, producătorul dispozitivelor medicale se bazează pe know-how extins cu centrul său de dezvoltare intern.