WELLSYSTEM MEDICAL


Wellsystem Medical este un produs medical special conceput pentru spitale, cabinete ortopedice, facilități de reabilitare, medici și kinetoterapeuți.
Presiunea de masaj deosebit de intensivă permite tratarea eficientă a diferiților indicatori.

Durerile de spate și articulații, tensiunea musculară, dezechilibrele musculare, tensiunea musculară legată de stres și migrena cervicală sunt simptome frecvente și adesea cronice în care conceptul terapeutic de hidromasaj uscat poate fi utilizat pentru prevenție sau terapie.

În plus față de aceste indicații, Wellsystem Medical poate fi utilizat premergător  măsurilor terapeutice, cum ar fi extensia, terapia manuală sau fizioterapia, precum și pentru pregătirea sau tratamentul de urmărire al manipulării chiropractice.

MEDICAL CLASIC

Specificații

MEDICAL PLUS

Specificații
WELLSYSTEM MEDWAVE TOUCH

Viitorul Hidromasajului Uscat


Cu Medwave Touch, Wellsystem anunță o nouă eră în hidromasajul uscat terapeutic .
Acest masaj deosebit de eficient poate fi ajustat individual pentru a trata probleme specifice și oferă tehnici de masaj suplimentare, cum ar fi masajul pulsatil.
Cu opțiunea Spa Complete, pacienții sunt purtați într-o lume unică a relaxării, a luminii și culorilor în timpul tratamentului.

Printre efectele pozitive ale hidromasajului uscat aplicat medical:


• Analgezic• Relaxarea musculară• Eliminarea dezechilibrelor musculare• Optimizarea tonusului muscular• Stimularea circulației sangvine și a metabolismului• Detensionarea țesutului celular subcutanat• Influență pozitivă asupra sistemului nervos autonom cu efecte benefice asupra organelor interne

Exclusiv cu MEDWAVE

Masaj Eficient Pentru Umeri Puternici


În funcție de simptome, puteți selecta individual diferite zone de masaj, cum ar fi întregul corp, zona umerilor, spatele, zona lombară sau picioarele și le puteți trata într-un mod foarte specific.

Mușchiul umărului (musculus trapezius) este un predictor major al stresului mental și, când este întărit de o postură tensionată, provoacă durere și tensiune în tot corpul.

Învelitoarea special conturată , care închide ergonomic zona umerilor și a gâtului cu forma sa specială de undă, permite jetului de masaj să se deplaseze în jurul întregii musculaturi al umerilor.

Aceasta oferă un masaj complex al trapezului muscular.Pentru un masaj foarte eficient al umerilor, pe care niciun alt masaj terapeutic nu îl oferă.

WELLSYSTEM MEDICAL

Afecțiuni care pot fi tratate cu Hidrojetul Medical Wellsystem:


• Dureri de spate și articulații• Tensiunea musculară• Dezechilibre musculare• Tensiunea musculară legată de stres• Migrene cervicale Fibromialgie (formă ușoară)• Oboseală musculară excesivă• Tulburări funcționale reversibile ale coloanei vertebrale• Afecțiuni ale coloanei vertebrale cervicale și toracice, sciatică

Display Tactil

Reglare Precisă a Terapiei de Masaj


Pe ecranul tactil mare, rotativ, puteți seta cu ușurință și intuitiv regiunile de tratat ale corpului, rezistența la presiune, viteza de masaj și tehnica de masaj.

În acest fel, simptomele specifice pacientului pot fi tratate individual și precis.În plus față de tratamentele dvs. individuale, sunt disponibile diverse programe de terapie dezvoltate de medici.

Conectare NFCSalvarea Simplă a Programelor


Cu interfața NFC, puteți stoca programul individual al pacientului, inclusiv măsurătorile corporale și soldul creditului, pe carduri NFC personalizabile.

Simplu, securizat și fără contact.

WELLSYSTEM MEDICAL:

Hidrojetul Clasic Medical


Wellsystem Medical este umplut cu aproximativ 300 de litri de apă, care pot fi încălziți la o temperatură plăcută de 25 până la 40 ° C.
Pe partea inferioară a suprafeței de întindere din cauciuc natural jeturile de masaj se plimbă în mișcări uniforme, cu presiune reglabilă continuu.
Nivelul presiunii apei, zonele de masaj, tipurile de masaj și timpul de masaj pot fi reglate individual pentru fiecare aplicație.
Operarea se face printr-un element de control cu tastatură soft-touch.
Cu Wellsystem Spa, masajul este îmbunătățit cu funcții suplimentare de relaxare.

WELLSYSTEM MEDICAL PLUS:

Tratamente Individuale


Wellsystem Medical_Plus diferă de Wellsystem Medical prin faptul că oferă posibilitatea de a regla lungimea corpului pacientului și viteza de masaj, precum și o gamă extinsă de tipuri și programe de masaj.
Desigur, Medical_Plus poate fi extins și cu Wellsystem Spa pentru a crea o experiență de răsfăț holistică.