WELLSYSTEM


MASAJ ÎNTR-O NOUĂ DIMENSIUNE

Perioada de izolare social prin care majoritatea am trecut, are și părți bune, dar și unele mai puțin bune, dezolvarea anxietății sociale, dificultatea de a ne gestiona emoțiile în activitățile de zi cu zi sau sedentarismul fiind doar câteva dintre acestea.
Odată cu revenirea la normal, programul nostru este mult mai încărcat și uităm adeseori că este nevoie și de relaxare.
Cum timpul este singura resursă egală pentru noi toți și cea mai prețioasă de altfel, a devenit dificil de manageriat.

 

WELLSYSTEM

Pentru un Prezent și Viitor Mai Bun


Scăderea productivității și a eficienței atât la muncă cât și în ceea ce privește sarcinile personale, devin astfel consecințe justificate.
Așadar, cum poate o persoană conștientă de importanța sănătații să rămână în forma fizică perfectă, atunci când timpul pentru perioadele de relaxare este din ce în ce mai puțin?

Hidromasajul uscat cu hydrojet-ul Wellsystem oferă îți oferă această posibilitate!

CORPORATE

Personal Relaxat Înseamnă Personal Motivat


Puteți dărui personalului companiei momente de răsfăț total prin hidromasaj și spa cu Hidrojetul Wellsystem.
Prin apăsarea unui buton, poți obține un masaj rapid și intens, care va oferi relaxare și stare de bine angajaților, chiar și între orele de lucru.
Wellsystem asigură atât relaxare și prevenție, cât și terapie pentru angajații companiilor, iar la final de an fiscal, oferă o oportunitate deosebită și pentru scutirea plății impozitului pe profitul reinvestit.
Design-ul minimalist, modern, cu aspect premium al hydrojet-ului Wellsystem va completa perfect design-ul lounge-ului destinat relaxării celor care lucrează în companie. Cu siguranță acesta va genera încă un motiv temeinic pentru fiecare angajat de a aprecia compania, care îi oferă o oază de recreere pe cât de inedită, pe atât de eficientă și relaxantă.

SPA WELLSYSTEM

Relaxare în Showroom-ul Wellsystem Romania


Pentru a vă convinge de aprecierea și impactul pozitiv pe care le va genera Wellsystem pentru personalul companiei le puteți oferi vouchere de relaxare în showroom-ul nostru, într-un cadru elegant unde, în continuare, punem accent pe măsurile de prevenție actuale. Având în vedere mărturiile clienților nostri care au beneficiat de această terapie ne permitem să garantăm relaxarea completă și loializarea angajaților dumneavoastră.

Online, ne puteți găsi pe Facebook – @SPAwellsystem și pe Benefitsystems.ro cu acest serviciu exclusivist.

CENTRE SPA
CENTRE DE REMODELARE
SALOANE DE ÎNFRUMUSEȚARE
HOTELURI

Beneficiile incontestabile ale hidromasajului sunt completate de Wellsystem_SPA care transformă această experiență inedită si revigorantă într-una holistică, oferind lumină cu colagen pentru pielea feței, aroma terapie, aer ionizat, joc de lumini și muzică ambientală.
Wellsystem_Spa transformă ușor hidromasajul uscat într-un SPA. Într-o perioadă scurtă de timp, vă puteți relaxa și preveni în mod eficient stresul. Proiectat pentru a răspunde nevoilor individuale, Wellsystem_Spa reprezintă îmbunătățirea senzorială a hidromasajului uscat și asigură o relaxare optimă – pentru un sentiment mai intens de stare bine și sănătate îmbunătățită.

WELLSYSTEM

Profesioniști din Sectorul Sănătații


Hidroterapia este un tratament cu beneficii pentru sănătate dovedite. Mulți profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv fizioterapeuți, osteopați și medici generaliști, au ales să își doteze cabinetele cu Hidrojetul Wellsystem. Acesta le este un aliat de nădejde, iar ca o dovadă a interesului pe care-l prezintă în domeniul medical, acest echipament este certficat ca dispozitiv medical terapeutic de gradul 2 A.
Forța apei și mișcarea eliptică a acestui echipament oferă o ușurare eficientă pacienților cu diverse patologii. Wellsystem funcționează cu apă încălzită, ceea ce induce un fenomen de vasodilatație, precum și o relaxare a tensiunii musculare. Patul de hidromasaj realizate cu ajutorul tehnologiei Hydrojet ajută la ameliorarea compresiunilor vasculare și la corectarea deplasărilor mecanice. Această tehnologie de masaj oferită de Wellsystem este neegalată de niciun alt dispozitiv de pe piața mondială.

Creatorul Hidrojetului Oferă prin Terapia Hidroactivă de Masaj cu Wellsystem un Sprijin Real în Toate Domeniile Sectorului de Wellness.


Masajul pe echipamentul Wellsystem este alternativa eficientă a masajului convențional, printr-un dispozitiv clasificat ca echipament medical de gradul 2 A, care previne riscul infectării cu noul virus deoarece se utilizează individual, complet îmbrăcat, fără să fie nevoie de pregătiri prealabile sau ulterioare.
De asemenea, nu este nevoie de personal suplimentar, ceea ce înseamnă că este posibil să oferiți acest tip de tratament în orice moment.
Când sunt instalate la sediul companiei dumneavoastră, acestea sunt umplute cu apă de către tehnicienii Wellsystem.
Odată ce acest lucru este făcut, apa din dispozitiv se deplasează printr-un circuit închis.
Prin urmare, nu mai este necesar să o schimbați din nou.
O singură umplere cu apă este suficientă pentru întreaga durată de viață a dispozitivului, iar consumul de energie al Hidrojetului Wellsystem este foarte mic.

ÎNTREȚINERE UȘOARĂ

Paturile de hidromasaj uscat Wellsystem sunt foarte ușor de întreținut. Un dezinfectant va fi folosit pentru a curăța suprafața pe care stau utilizatorii. Telecomanda, precum și întreaga suprafață a dispozitivului pot fi dezinfectate cu același produs. Curățarea durează doar două minute, ceea ce  permite începerea rapidă a următoarei sesiuni.

FIABILITATE

Dispozitivele Wellsystem sunt fabricate exclusiv în Germania, creatorul Hidrojetului asigurându-se astfel de calitatea deosebită a produselor care l-au consacrat ca lider mondial. De altfel, fiecare echipament beneficiază de o garanție standard de 2 ani.

De peste 25 de ani Wellsystem aduce bucurie tuturor utilizatorilor săi. Bucuria și recunoștința acestora le oferă sprijin și motivație celor care le oferă aceste servicii cu Hidrojetul Wellsystem.

Programează o întâlnire