WELLSYSTEMSPA_COMPLETE


Spa_Complete este dragoste la prima vedere.
Carcasa spa se potrivește perfect designului Wave_Touch și Medwave_Touch și vă invită să faceți o pauză relaxantă cu iluminarea sa ambientală și interiorul spațios.
Transformați-vă masajul într-o experiență complexă de wellness cu Spa_Complete.

PENTRU O EXPERIENȚĂDE RELAXARE HOLISTICĂ


În timp ce vă bucurați de masaj, Wellsystem Spa vă duce într-o lume relaxantă a culorilor, a parfumurilor ușoare, aromate și a sunetelor relaxante. Descoperiți experiența de wellness pentru toate simțurile!

LUMINĂ RADIANTĂ PENTRU ÎNGRIJIREA PIELII
Beauty Light, extrem de intensivă, crește propria producție de colagen a corpului și îngrijește pielea. Ridurile sunt reduse, pielea este întinsă și textura generală a pielii se poate îmbunătăți vizibil cu utilizarea regulată. Spre deosebire de programele de lumină colorată, ochii ar trebui să rămână închiși atunci când utilizați Beauty Light. Nu sunt necesari ochelari de protecție suplimentari, deoarece luminozitatea tuturor programelor de lumină color poate fi ajustată de utilizator în orice moment.

PARFUMURILE AROMATICE VĂ TRANSPORTĂ ÎNTR-O LUME A RELAXĂRII
Cu parfumuri aromatice speciale, masajul devine o experiență completă de confort. Intensitatea parfumului poate fi ajustată individual. În plus față de aroma internă, aveți posibilitatea de a oferi clienților dvs. bastoane individuale de aromă. Bastoanele de aromă sunt inserate pur și simplu în slotul aferent pentru a vă bucura de parfumul preferat.

DESFĂTARE MUZICALĂ INDIVIDUALĂ ȘI SUNETE MEDITATIVE
Sistemul de sunet de înaltă calitate cu card SD integrat și Bluetooth® Connect completează masajul cu muzică relaxantă și sunete meditative. Utilizatorul primește, de asemenea, informații despre programul de lumină colorată utilizat. Dacă se dorește, propriul smartphone al utilizatorului poate fi ușor conectat prin Bluetooth®, astfel încât toată lumea să se poată bucura de propria muzică preferată, podcast-uri sau cursuri de relaxare. Muzica este controlată prin intermediul ecranului tactil mare.

RELAXEAZĂ-TE
După o zi stresantă la muncă sau efort fizic, lumina verde Relax te ajută să te relaxezi și să te simți complet în largul tău.

REÎNCĂRCĂ-TE
Lumina colorată cu roșu portocaliu vizibil optim este ideală pentru reîncărcarea bateriilor și reîncărcarea energiei, de exemplu după efort fizic.

CONECTEAZĂ-TE
Lumina Activate albastru-cer luminează starea de spirit și activează corpul și mintea.

CURCUBEU
Cu Rainbow poți experimenta toate culorile curcubeului unul după altul în timpul masajului și descoperi efectul fiecărei culori.

DATE TEHNICE

 

Operațiune Prin afișaj tactil
Deschidere ușoară / Închidere ușoară DA
Îngrijirea pielii cu Beauty Light LED-uri Beauty Light (performanță ridicată)
Programe color Reîncărcare / Relaxare / Activare / Curcubeu
Intensitate reglabilă pentru programul de culoare DA
Program de relaxare DA
Sistem audio Sunet premium
Conexiune smartphone Bluetooth®
Muzică internă prin card SD DA
Aromă internă / aromă individuală (aromasticks) DA / DA